Aanmeten elastische kousen

Aanmeten van elastische kousen en circ-aid, FarrowWrap en Jovipak in onze praktijk.
Graag brengen wij u op de hoogte van onze nieuwe samenwerking met Nanne van Cuijk, van de firma Movetek, in onze praktijken, aan de Abe Lenstrahof 260-262 te Arnhem en de Bredestraat 42A te Huissen. Zij zal het aanmeten van de elastische kousen, de circ-aid, FarrowWrap en Jovipak verzorgen.

Movetek

Patiënten die om medische redenen niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, worden kosteloos aan huis bezocht.

Movetek heeft al 17 jaar ervaring op het gebied van elastische kousen. Zij hebben diverse aanmeetlocaties in Noord-Brabant en Gelderland, waaronder onze praktijk. Movetek werkt vooral met leveranciers als Varodem, Varitex, Medi en Sigvaris.Voorzien in alle middelen op het gebied van ambulante compressietherapie, zowel voor armen als benen en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. U zal bij Nanne van Cuijk in goede handen zijn.

aanmeten elastische kousenDe redenen dat wij voor samenwerking met Movetek hebben gekozen, zijn:

  1. Movetek heeft haar service hoog in hun vaandel staan
  2. De elastische kousen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.
  3. De mogelijkheid dat ze aan huis komen aanmeten.
  4. Snelle levering kousen.
  5. Vlotte financiële afhandeling.

Heeft u een verwijzing voor het aanmeten van kousen, dan kunt u contact opnemen met Nanne van Cuijk, (via telefoon, mail en internet) of uw behandelende oedeemtherapeut zal een afspraak maken met Nanne van Cuijk, samenvallend met uw behandeling oedeemtherapie bij ons in de praktijken.

Zie evt. www.movetek.nl