Team

Binnen de praktijk Fysiotherapie Slief zijn momenteel 5 fysiotherapeuten werkzaam.


kjohnJOHN SLIEF

In 1987 studeerde John af als fysiotherapeut aan de Arnhemse academie voor Fysiotherapie. In 1991 ronde hij de opleiding Manuele Therapie volgens Marsman af (wk, schedel en extremiteiten).  In 1993 de opleiding Manuele Lymfdrainage volgens Vodder. Hij is na zijn afstuderen als fysiotherapeut direct aan het werk gegaan in een particuliere praktijk en sinds 1999 is hij praktijkeigenaar.

Lees meer

 


kcarolien

CAROLIEN DE JONG

Gezondheid is een groot goed. Fysiotherapie bestaat voor mij uit het begeleiden van mensen in hun welzijn. Graag kijk ik samen met u hoe u beter in uw vel kunt zitten en activiteiten weer kan oppakken. Samen kijken naar de mogelijkheden van herstel tijdens uw  blessure of revalidatieperiode.

Lees meer

 


 

kDorotheDOROTHÉ VAN GENUGTEN

Als fysiotherapeute ben ik elke keer weer geïnteresseerd in de hele mens. Ieder die zich meldt met een klacht heeft zijn eigen onderliggend verhaal en is daarin uniek. Samen met deze mens ga ik op zoek naar de best passende therapievorm en begeleid het proces van herstel en/ of behoud van mogelijkheden. Voor mij is dit elke keer weer een nieuwe uitdaging die mij inspireert.

Lees meer

 


kmartineWIM ASADI

In 2019 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). Daarvoor heb ik een opleiding afgerond als Fitness & health coördinator aan CIOS Arnhem. Bezig zijn met sport en het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Tijdens mijn studietijd ben ik werkzaam geweest als fitnessinstructeur. Momenteel ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut ook actief als Crossfit-coach.

Lees meer