Wim AsadiWim Asadi

Algemeen fysiotherapeut

Aandachtsgebieden
– Dry-needling
– (Lifestyle) coaching
– (Groeps)training
– Medical taping

Opleiding en werkervaring
In 2019 ben ik afgestuurd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN). Daarvoor heb ik een opleiding afgerond als Fitness & health coördinator aan CIOS Arnhem. Bezig zijn met sport en het menselijk lichaam heeft mij altijd geïnteresseerd. Tijdens mijn studietijd ben ik werkzaam geweest als fitnessinstructeur. Momenteel ben ik naast mijn werk als fysiotherapeut ook actief als Crossfit-coach.

Motivatie
Ik geloof erin dat training in combinatie met aandacht voor het menselijke en sociale aspect het beste in mensen naar boven haalt. Ik heb daarbij altijd oog voor de persoonlijke situatie en motivatie. Ieder mens is anders en vraagt een passende benadering. Daarnaast ben ik van mening dat preventief behandelen of trainen langdurige klachten kan voorkomen. Om de motivatie vast te houden kan het helpen om in groepsverband te trainen.

Nevenactiviteiten
Crossfit-coach Boxmeer

Sport en hobby’s
Crossfit, wielrennen, zwemmen. Daarnaast houd ik ervan tijd door te brengen met familie en vrienden, bijvoorbeeld onder het genot van een lekker hapje, drankje of een spelletje.

E-mail
wim@fysiotherapieslief.nl